Location

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
Nous contacter

Nieuw Belgisch label voor lokaal, duurzaam en lekker vlees

Contact

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
+32 (0)4 362 82 83
info@bernardgotta.be

Volg ons op

News

Pré de chez nous op de Saveurs & Métiers vakbeurs 2023

Pré de chez nous, het nieuwe Belgische kwaliteitslabel voor duurzaam en smakelijk lokaal vlees, werd gepresenteerd op de Saveurs & Métiers vakbeurs 2023.
Ontdek de hoogtepunten van dit evenement en onze inzet voor dierenwelzijn en het milieu.

De Saveurs & Métiers vakbeurs 2023 vond plaats van 15 tot 17 januari en was voor Pré de chez nous een belangrijk podium om ons nieuwe Belgische kwaliteitslabel te presenteren aan vakmensen uit de gastronomische sector. Hier is een korte terugblik op het evenement en onze inzet voor lokaal, duurzaam en smakelijk vlees.

Tijdens de beurs verwelkomden we bezoekers op stand nr. 1334 van Bernard Gotta en Viande de Liège, onze partners die zich inzetten voor de promotie van ons label. Bezoekers konden kennis maken met onze producten en waarden en het gepassioneerde team achter ons initiatief leren kennen.

Het label Pré de chez nous staat garant voor lokaal, duurzaam en smakelijk vlees met een CO2-voetafdruk die per kilo vlees tot -21% kleiner is en met speciale aandacht voor dierenwelzijn. Ons label is uniek in zijn soort en toont onze toewijding om een compleet assortiment zorgvuldig geselecteerd lokaal vlees aan te bieden in een lokale en gecertificeerde keten met eerlijke prijzen en met respect voor dierenwelzijn en het milieu.

De beursbezoekers waren tevens in de gelegenheid om ons vlees te proeven dankzij de heerlijke bereidingen van Wuidard Traiteur. De feedback van onze klanten over de kwaliteit en smaak van ons vlees sterkte ons in ons streven naar lokale, duurzame productie.

Onze aanwezigheid op Saveurs & Métiers 2023 was een kans om onze passie en onze inzet voor lokaal en duurzaam geproduceerd kwaliteitsvlees te delen. Samen met Bernard Gotta en Viande de Liège vormen we een trio dat zich inzet om vlees van topkwaliteit aan te bieden.

Kortom, de Saveurs & Métiers vakbeurs 2023 was een succes voor Pré de chez nous, Bernard Gotta en Viande de Liège. De presentatie van ons label en de smaak van ons lokale, duurzame vlees hebben zeker indruk gemaakt. We kijken ernaar uit om onze expertise en toewijding aan kwaliteitsvlees te blijven delen met onze klanten en partners.

Lees onderstaande artikels!