Location

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
Nous contacter

Nieuw Belgisch label voor lokaal, duurzaam en lekker vlees

Contact

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
+32 (0)4 362 82 83
info@bernardgotta.be

Volg ons op

Over ons

Over ons Pré de chez nous,
nieuw Belgisch label

Met dit gloednieuwe en unieke kwaliteitslabel willen meester-grossier Bernard Gotta, vleesversnijder Viande de Liège, veehandelaar Sobemax en veevoederproducent Proxani lokaal, duurzaam en lekker rundsvlees aanbieden. Ze sloegen de handen in elkaar samen met een vijftal Belgische veehouders om zo tegemoet te komen aan de vraag naar een lekker én tegelijk duurzaam geproduceerd stukje vlees.

Natuurvlees
0 %
Methaanuitstoot
- 0 %
CO2 - voetafdruk
- 0 %

01Bernard Gotta,
meester - grossier in veels 

Bernard Gotta, gevestigd in Luik in een centrum van uitstekende voedingsproducten. In 1930 richtte Emile Piron een groothandel in vleeswaren op en sindsdien is het vakmanschap van generatie op generatie doorgegeven. De firma is met haar tijd mee geëvolueerd. Ze werkt intussen met een selectie plaatselijke kwekers en biedt haar klanten geavanceerde diensten aan. Dat klantenbestand bestaat uit ambachtelijke slagers en middelgrote warenhuizen.
Het bedrijf Gotta kent elk van de producenten met wie het werkt. Deze aanwezigheid ter plaatse staat borg voor het respect voor het dier en de kwaliteit van het vlees dat het levert. De onderneming heeft een bijzondere expertise ontwikkeld in de handel in rund- en varkensvlees en biedt een breed assortiment producten aan: rund-, varkens-,
kalfs-, pluimvee- en wildvlees.

02Proxani, voedersproducent

Proxani, een sterk merk van Arvesta, ontwikkelt en verkoopt veevoeders in binnen- en buitenland. Op zijn drie productiesites maakt het jaarlijks meer dan 500.000 ton voeders voor runderen, varkens, paarden, pluimvee, schapen, konijnen en andere neerhofdieren. Klanten kunnen hier terecht voor specifieke vragen en voedermengelingen op maat. Proxani kiest in zijn aanpak resoluut voor kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid.
Daarnaast zet Proxani hoog in op de rentabiliteit van de veehouders, het welzijn van de dieren, de gezondheid van
de mens en het milieu.

03Sobemax, dierenfokker

SA Sobemax werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door de gepassioneerde veehouder Pierre Mailleux en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de veestapel van de grootste Waalse veehouderijen. Het bedrijf, dat vandaag geleid wordt door Pierre en Caroline, staat bekend om zijn onberispelijke organisatie en zijn ernst, en is uw beste garantie voor een regelmatige aanvoer van kwaliteitsvlees. Met meer dan 400 runderen die wekelijks op de markt worden gebracht, is Sobemax de leider op de Waalse markt en kan zij u een volledig en gediversifieerd assortiment vleesproducten aanbieden.

04Viande de Liège,
snijwerkplaats

Viande de Liège is actief in de versnijding van vlees en gespecialiseerd in het “versnijdklaar maken” van rundvlees. Het bedrijf wordt sinds 2020 geleid door de ondernemers Bernard Gotta en Pierre Mailleux van Sobemax. Deze 2 Luikse entiteiten vormen een dynamisch en geëngageerd duo dàt instaat voor de verdeling van Belgisch kwaliteitsvlees. Viande de Liège is een duurzame producent van kwaliteitsvlees die de menselijke gezondheid, het dierenwelzijn en het milieu respecteert.

TestimonialHet advies van de minister van Landbouw

Belgisch label sinds 2022
Het is Belgisch, goed gemaakt en bovenal erg lekker!