Location

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
Nous contacter

Nieuw Belgisch label voor lokaal, duurzaam en lekker vlees

Contact

Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 Liège
+32 (0)4 362 82 83
info@bernardgotta.be

Volg ons op

Tot -21% CO₂

Met het nieuwe Belgische kwaliteitslabel "Pré de chez nous" profiteert elke kilo vlees van een CO₂-voetafdruk die tot 21% kleiner is.

Email

info@pre-de-chez-nous.be
bottom-layer

Met een uniekeecologische voetafdruk

Om aan uw groeiende verwachtingen te kunnen voldoen,blijven we onophoudelijk innoveren.
Het bewijs?
Ons nieuwe kwaliteitslabel “Pré de chez nous”: een Belgisch merk dat staat voor lokaal, duurzaam en overheerlijk rundvlees. Met zijn kleine ecologische voetafdruk en bijzondere aandacht voor dierenwelzijn, is dit vlees uniek.

Pré de chez nous
Een primeur
in uw gerecht!

Echt Belgisch100% Lokaal

Zijn naam zeg het al: “Pré de chez nous” – uit onze eigen weide – is een puur Belgisch product. Door Belgen, voor Belgen. Een lekker stukje ambachtelijk vlees waarmee we ook nog eens de Belgische landbouwers steunen.

Echt duurzaam100% Duurzaam

De ecologische voetafdruk van “Pré de chez nous”-rundvlees is tot 21% kleiner. Dat kan dankzij de exclusieve Euroclim®-voeding van veevoederfabrikant Proxani. Het voer is 100% plantaardig en steekt barstensvol omega 3.
Tijdens de spijsvertering van de dieren zorgt het geëxtrudeerde lijnzaad ervoor dat de methaanuitstoot met maar liefst 30% afneemt. Bovendien is het voer geproduceerd met uitsluitend Europese grondstoffen.

Echt Lekker100% Lekker 

Wat goed is voor de dieren, is ook goed voor ons! Zo bevat vlees met het “Pré de chez nous”-label geen allergenen of ggo’s en is het niet geïoniseerd. Kortom, het is een prachtig stukje duurzaam en lokaal vlees dat ook nog eens overheerlijk smaakt.

Echt Verantwoord100 % Verantwoord

Ook aan dierenwelzijn wordt extra veel aandacht besteed. De dieren worden verzorgd met speciale borstels en ze hebben meer ruimte, licht en verse lucht. Het label “Pré de chez nous” doet het dus veel beter dan de marktnormen vereisen.

Getuigenissen KlantenWat zij zeggen

Achter dit label Initiators

Dit vlees is Lokaal, duurzaam en overheerlijk

Een samenwerking tussen Meester-grossier Bernard Gotta, de geselecteerde Sobemax-telers, veevoederproducent Proxani en de vleesuitsnijderij van Luik.

Wij hebben onze krachten gebundeld met Belgische fokkers om tegemoet te komen aan de vraag naar vlees dat zowel smakelijk als duurzaam geproduceerd is voor vlees dat zowel lekker als duurzaam geproduceerd is.