Location
Bernard Gotta S.A. Rue de Droixhe 23, 4020 LiègeNieuw Belgisch label voor lokaal, duurzaam en lekker vlees
Om aan uw groeiende verwachtingen te kunnen voldoen,blijven we onophoudelijk innoveren.
Het bewijs?
Ons nieuwe kwaliteitslabel “Pré de chez nous”: een Belgisch merk dat staat voor lokaal, duurzaam en overheerlijk rundvlees. Met zijn kleine ecologische voetafdruk en bijzondere aandacht voor dierenwelzijn, is dit vlees uniek.
Zijn naam zeg het al: “Pré de chez nous” – uit onze eigen weide – is een puur Belgisch product. Door Belgen, voor Belgen. Een lekker stukje ambachtelijk vlees waarmee we ook nog eens de Belgische landbouwers steunen.
De ecologische voetafdruk van “Pré de chez nous”-rundvlees is tot 21% kleiner. Dat kan dankzij de exclusieve Euroclim®-voeding van veevoederfabrikant Proxani. Het voer is 100% plantaardig en steekt barstensvol omega 3.
Tijdens de spijsvertering van de dieren zorgt het geëxtrudeerde lijnzaad ervoor dat de methaanuitstoot met maar liefst 30% afneemt. Bovendien is het voer geproduceerd met uitsluitend Europese grondstoffen.
Wat goed is voor de dieren, is ook goed voor ons! Zo bevat vlees met het “Pré de chez nous”-label geen allergenen of ggo’s en is het niet geïoniseerd. Kortom, het is een prachtig stukje duurzaam en lokaal vlees dat ook nog eens overheerlijk smaakt.
Ook aan dierenwelzijn wordt extra veel aandacht besteed. De dieren worden verzorgd met speciale borstels en ze hebben meer ruimte, licht en verse lucht. Het label “Pré de chez nous” doet het dus veel beter dan de marktnormen vereisen.
Ik koos voor het label 'Pré de chez Nous' nadat ik was uitgenodigd om te ontdekken hoe deze dieren werden gehouden. Het is erg lekker vlees. Het is mals en hoeft niet te lang gekookt te worden. We werken graag met dit vlees. De opbrengst van de klanten is geweldig!
Een samenwerking tussen Meester-grossier Bernard Gotta, de geselecteerde Sobemax-telers, veevoederproducent Proxani en de vleesuitsnijderij van Luik.
Wij hebben onze krachten gebundeld met Belgische fokkers om tegemoet te komen aan de vraag naar vlees dat zowel smakelijk als duurzaam geproduceerd is voor vlees dat zowel lekker als duurzaam geproduceerd is.